Флешки

Флешка 16 Гб / USB2.0 / Mirex Swivel
300.00р.
Флешка 16 Гб / USB2.0 / Sandisk Cruzer Edge Pink
350.00р.
Флешка 32 Гб / USB3.0 / A-Data UV150
350.00р.
Флешка 16 Гб / USB3.0 / Sandisk Ultra Android
400.00р.
Флешка 16 Гб / USB3.0 / Sandisk Cruzer Glide
500.00р.
Флешка 32 Гб / USB3.0 / Kingston DT 100 G3
500.00р.
Флешка 32 Гб / USB3.0 / Silicon Power Blaze B05
500.00р.
Флешка 64 Гб / USB3.0 / A-Data UV150
700.00р.
Флешка 64 Гб / USB3.0 / Kingston DT 100 G3
700.00р.
Флешка 64 Гб / USB3.0 / Silicon Power Blaze B30
750.00р.
Флешка 64 Гб / USB3.0 / Silicon Power Marvel M50
750.00р.
Флешка 128 Гб / USB3.0 / A-Data UV128
1,200.00р.
Флешка 128 Гб / USB3.0 / Kingston DT 100 G3
1,450.00р.

icon_whatsapp WhatsApp icon_teleg Telegram icon_callback Заказать звонок